Què vol dir SEO?

SEO són les inicials de Search Engine Optimization i és el que serveix perquè algú et trobi a Google quan busca les paraules relacionades amb el teu projecte, negoci o tu mateix. L’objectiu del SEO és que apareguis a la primera pàgina sense pagar diners per ser-hi (quan pagues es diu SEM). Ja saps que aparèixer a la segona pàgina de Google no serveix per res. google seo

Què s’ha de treballar per aconseguir un bon SEO?

– Contingut: és important que tot el que escrivim dins la nostra pàgina web, blog, xarxes… tingui relació i estigui en línia amb el que volem fer arribar al possible usuari que ens busqui. Escollir dues o tres paraules clau ens ajudarà a poder definir aquest contingut.

-Content Freshness: el contingut que comentàvem s’ha d’actualitzar sovint per tal que prengui notorietat per Google. No caiguis en l’error de duplicar contingut, Google penalitza el “copiar+pegar”.

-Links: aconsegueix tants links cap a la teva pàgina com puguis. Com més links d’interès aconsegueixis, millor posicionament aconseguirà la teva web. Els links han de tenir relació amb el teu contingut, no té cap sentit generar links sense valor. Els teus links cap a altres pàgines webs d’interès similar al teu també posiciona correctament.

-Links interns: mira de tenir connectat amb links tot allò que puguis controlar, per exemple: la teva web, el teu blog, les xarxes socials…

-Imatges: les imatges que utilitzes a la teva web també et poden ajudar a posicionar-te.  Procura que el teu programador les etiqueti com cal i amb les paraules clau per ser llegides per Google, el que se’n diu Alt-Text.

Si treballem aquests aspectes segur que obtindrem resultats positius i serem més fàcils de trobar. N’hi ha més aspectes a treballar però aquests bàsics seran molt útils.

Espero que us sigui d’ajuda.

Pau Gil Fornaguera
Marketing, Gestió i Esdeveniments.
Màster en Gestió i Direcció de l’Esport a l’IDEC
Màster of Internet Business a ISDI | #MIBer | Optimista Digital

Co-Founder del 7dos – www.7dos.org

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s